Rezervišite odmah!

 
Brza provjera raspoloživosti i rezervacije u istom trenutku.

Barovi i restorani

AVALA RESTAURANT

Bruno 01
Bruno 02
Bruno 03
Bruno 04
Bruno 05
Bruno 06

 

Naš restoran nudi sezonski mediteranski meni, koji je nastao pod uticajem italijanske kuhinje. Na meniju su različita jela za doručak, ručak i večeru, kao i mogućnost zakazivanja hrane i dostave u sobu. Terasa vam omogućava da ručate na svjezem vazduhu pod otvorenim nebom, da uživate u predivnom pogledu na more i u isto vrijeme da uživate u našim specijalitetima. Gurmani mogu da uživaju u predivnim obrocima za stolovima koji su okruženi staklenom fasadom, sa kojih se pruza predivan pogled na stari grad i jadransko more

Spoj etničkih umjetničkih djela, podova od sivog kamena, posebnog osvjetljenja i raznolikih materijala te boja i tkanina stvaraju topao ambijent u restoranu Bruno od jutra do mraka. Najsavremenija restoranska ponuda, kombinacija mjesta za šankom, elegantnih restoranskih stolica i stolova za veći broj osoba pruža vam izbor opuštenog ili formalnijeg provoda.

Naši kuvari su pripremili za Vas savremeni sezonski meni od svježih morskih plodova sa egzotičnim voćem a isto tako predstavili široku ponudu specijaliteta dana i odgovarajućih vina. A la card meni je dopunjen širokom ponudom rijetkih vina iz našeg ekskluzivnog vinskog podruma.

 

Dezerti

Th 01
Dezert2
Dezert3
Dezert4

Salate

Salata1
Salata2
Salata3
Salata4

Sendvici

Sendvic2
Sendvic3
Sendvic4
Th 09

 

Room servis

Room Service 01
Room Service 02
Room Service 03
Room Service 04
Room Service 05
Room Service 06

Na raspolaganju za individualne i privatne porudžbine u samom apartmanu, hotelska posluga u sobu nudi kombinaciju kako tradicionalne klasike, tako i nadahnutih noviteta. Naš tim priprema jelovnike kako za romantične večere uz svijeće za dvoje tako i za spektakularne bankete do 400 osoba.

Panoramski bar i mjesta za rekreaciju

Aperitiv Bar 01
Aperitiv Bar 02
Aperitiv Bar 03
Aperitiv Bar 04
Aperitiv Bar 05
Aperitiv Bar 06

Panoramski bar u toploj i opuštenoj atmosferi sa pogledom na more predstavlja idealno mjesto da popijete čaj ili neki od poznatih medjunarodnih koktela.

Ovdje možete uživati uz dobru knjigu u popodnevnim časovima, uz kasni popodnevni ručak, čašu šampanjca, dugo piće prije večere ili digestiv nakon večere. Naši barmeni i konobari će vam svakodnevno biti na usluzi i pomoći vam u odabiru pića iz široke ponude koja se služe na terasi sa otvorenim pogledom na Jadransko more i istorijski grad Budvu.

Možete jednostavno uživati uz dobru knjigu u mirnom ambijentu jednog od salon barova.

Avala Pab

Avalapub01
Avalapub02
Avalapub03
Avalapub04
Avalapub05
Avalapub06

Avala pab se nalazi na mezaninu i nudi vam veliki izbor domaćeg i uvoznog piva
radno vrijeme 16-24.00

Privatni i korporativni dogadjaji

Od zahtjevnog planiranja vjenčanja ili VIP događaja pa do nešto ležernijih dešavanja u panoramskom salon baru, u mogućnosti smo da svaki događaj prilagodimo vašim željama. Spisak mogućnosti je dugačak.

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića.
Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu. Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI.
POLITIKA PRIVATNOSTI PRIHVATAM ODBIJAM