Tel: 033 441 339
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ostavrite 10% popusta na SPA tretmane za on line rezervaciju.

Rezervišite putem Web sajta SPA tretmane i ostvarite 10% popusta nas sve spa usluge. Plaćanje se vrši direktno po dolasku u spa centar. Ponuda se odnosi kako na goste hotela tako i na spoljne goste. Navedene cijene su BEZ popusta. Frizerske usluge ne podležu popustu.

Otkazivanje rezervacije je besplatno samo ako se učini 6 sati prije dolaska, u suprotnom se naplaćije 50% od ukupnog iznosa. Ne pojavljivanje na termin se naplaćuje u cjelosti.

Spoljni gosti: Ukoliko želite promenu vremena Vašeg termina kontaktirajte nas bar 24 časa unaprijed. Otkazivanje rezervacije je besplatno samo ako se učini 1 dan prije dolaska, u suprotnom će biti naplaćeno 50% od iznosa.

Ne pojavljivanje na termin se naplaćuje u cjelosti. Spoljni gosti svoje tremane plaćaju unaprijed.

Za sve informacije ne ustručavajte se da nas kotaktirate na Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem telefona: +382 33 441 541 / +382 69 32 89 22

ODABERITE TRETMANPoštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića.
Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu. Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI.
POLITIKA PRIVATNOSTI PRIHVATAM ODBIJAM