Tel: 033 441 339
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

BRZA PROVJERA RASPOLOŽIVOSTI I REZERVACIJE.

 

Konferencije i seminari

Mice
Nudimo vam odlične uslove za konferencije, a isto tako i prostrane sale opremljene sa najsavremenijom tehnologijom, luksuznim dekorom za provodjenje proslava, sa besprekornim detaljima.

Avala Resort&Villas je odličan izbor za organizaciju uspješnih i divnih dogadjaja.

PRIVATE AND CORPORATE EVENTS

VJENČANJE U AVALA RESORT & VILLAS

avalaweddings eng

U hotelu Avala Resort and Villlas vjerujemo da bi Vaš veliki dan trebalo da bude izraz vaše jedinstvene ljubavi. Bilo da je to cvijeće, hrana ili stilski dekor – stvaranje proslave koja donosi viziju života je naša specijalnost. Ovaj hotel na samoj obali mora usidrio se u drevnoj Budvi, gdje se plaže i luka spajaju sa bezvremenim Jadranskim morem. Jedinstvena lokacija za savremene urbane posjetioce Crne Gore. Izgradili smo hotel koji je jedinstveni izraz savremenog putovanja i savremenog življenja.

SPECIJALNA PONUDA MICE

MICE1

 

Nudimo Vam odlične uslove za konferencije, a isto tako i prostrane sale opremljene sa najsavremenijom tehnologijom, luksuznim dekorom za provođenje proslava, sa besprekornim detaljima. Avala Resort & Villas je odličan izbor za organizaciju uspješnih i divnih događaja.

Mice 05
Mice 06
Mice 07
Mice 08
Mice 09
Mice 10
Mice 11
Mice 13
Mice 14
Mice 15

 

Postavke konferencijske sale

 

Avala Mice 03
Kliknite ovdje da pogledate kapacitete

VIRTUALNA TURA

 

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića.
Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu. Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI.
POLITIKA PRIVATNOSTI PRIHVATAM ODBIJAM