Tel: 033 441 339
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

BRZA PROVJERA RASPOLOŽIVOSTI I REZERVACIJE U ISTOM TRENUTKU.

HAPPY HOUR – 12:00 -16:00 h SVAKOG RADNOG DANA SPECIJALNA PONUDA DIREKTNIM POZIVOM NA BROJ +382 33 441 339 OTKRIJTE NAŠU PONUDU KOJU SMO PRIPREMILI ZA VAS SA DODATNIM POPUSTIMA

HAPPY HOUR – 12:00 -16:00 h SVAKOG RADNOG DANA SPECIJALNA PONUDA DIREKTNIM POZIVOM NA BROJ +382 33 441 339 OTKRIJTE NAŠU PONUDU KOJU SMO PRIPREMILI ZA VAS SA DODATNIM POPUSTIMA

Poštovni gosti i posjetioci,

NKT je uveo nove mjere za čitavu Crnu Goru.
Mjere stupaju na snagu u subotu 14.11.2020. u ponoć i važiće do 1. decembra.
Rad teretane je omogućen uz obavezno korišćenje maski ili vizira.
Jedna osoba može biti na deset metara kvadratnih, a grupni treninzi su zabranjeni.

Hvala vam na razumijevanju i poštovanju mjera.

 

 

AVALA SPA & WELLNESS

Opustite se i udovoljite sebi pažljivo odabranim rasponom tretmana ljepote i masaža u našem ekskluzivnom Spa & Wellnes centru. Naši stručni terapeuti su Vam na raspolaganju. Umirujuće sobe za masaže i tretmane lica i tijela, opuštajući prostor, unutrašnji bazen, fitness centar, finska sauna i parno kupatilo - mala oaza opuštanja i podmlađivanja.. Uživajte na nekoliko opuštajućih sati ili cijeli dan, uživajte u izuzetnim tretmanima i vrhunskoj usluzi.

Predlažemo masaže , tretmane lica i tijela kao I pakete organske francuske kozmetičke kuće PHYT’S , sa individualnim potrebama svakog gosta koji će vas osnažiti i opustiti , dati vam ljepotu i harmoniju, skladniju figuru i privlačnost.

PHYT’S ORGANIC BIO COSMETIC ACTIVE
Uvoznik i distributer za Crnu Goru.

Popust 10% na sve SPA tretmane za on line rezervaciju!

Rezervišite putem Web sajta SPA tretmane i ostvarite 10% popusta na sve spa usluge. Plaćanje se vrši po dolasku u SPA centar. Ovo važi za goste hotela. Spoljni gosti sa potvrdom rezervacije, će dobiti i instrukcije za plaćanje rezervisanih usluga preko računa. Ponuda se odnosi kako na goste hotela tako i na spoljne goste. Navedene cijene su sa popustom. Tajlandska masaža , masaža za dvoje ,90 mi, kraljevska masaža sa 4 ruke, njega ruku i stopala kao i frizer ne podležu popustu.
 

Otkazivanje rezervacije je besplatno samo ako se učini 6 sati prije dolaska, u suprotnom se naplaćije 50% od ukupnog iznosa.
Nepojavljivanje na zakazani termin će biti naplaćen u cjelosti.
Spoljni gosti:

Ukoliko želite promenu vremena Vašeg termina kontaktirajte nas bar 24 časa unaprijed. Otkazivanje rezervacije je besplatno samo ako se učini 1 dan prije dolaska, u suprotnom će biti naplaćeno 50% od iznosa.

Za sve informacije ne ustručavajte se da nas kotaktirate na Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem telefona: +382 33 441 541 / +382 69 32 89 22

KLIKNITE OVDJE DA ZAKAŽETE SPA TRETMAN SA POPUSTOM

Radno vrijeme 09:00 - 21:00h

Članarina uključuje upotrebu bazena, teretane, đakuzija, turskog kupatila i saune (od 16:00 - 20:00 h), ormarić u svlačionici sa peškirom i bade mantilom.

Mjesečna karta za teretanu: 80 € 

SPA dan: 35€ , uključuje 25min masažu

Dnevna karta: 20€ / važi za ulazak jednom dnevno. 

Nedeljna karta: 5 dolazaka 60€ / ovu kartu možete koristiti bilo kada u toku jedne nedjelje i nije ograničena na 1 osobu. 

Mjesečna karta: 150€ / kartu može koristiti isključivo osoba čije ime je na karti bez ograničenog broja posjeta. 

Tromjesečna karta: 350€ (uz svaku kupljenu kartu dobijate masažu od 30 minuta na poklon) / kartu može koristiti isključivo osoba čije ime je na karti bez ograničenog broja posjeta. 

Šestomjesečna karta: 500€ (uz svaku kupljenu kartu dobijate masažu od 45 minuta na poklon) / kartu može koristiti isključivo osoba čije ime je na karti bez ograničenog broja posjeta. 

Djeca do 7 godina imaju besplatan ulazak /preko 7 godina se naplaćuje puna cijena, uvijek u pratnji roditelja.

Djeca moraju uvijek biti u pratnji roditelja.

Djeci ispod 18 godina nije dozvoljeno korišćenje teretane , saune i parnog kupatila.

Hotel zadržava pravo da stopira prodaju kartica SPA & Fitness Club-a.

Kupljene karte ne mogu biti refundirane.

PHYT’S BIO ORGANSKA KOZMETIKA
Uvoznik i distributer za Crnu goru

Phyts 02
Phyts 03
Spa Avala 03
Spa Avala 04
Spa Avala 05
Spa Avala 06
Spa Avala 07
Spa Avala 08
Spa Avala 09
Spa Avala 10
Spa Avala 11
Spa Avala 12
Spa Avala 13
Spa Avala 14
Spa Avala 15
Spa Avala 16
Spa Avala 17
Spa Avala 18
Spa Avala 19
Spa Avala 20
Spa Avala 21
Spa Lobby

VIRTUALNA TURA

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića.
Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu. Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI.
POLITIKA PRIVATNOSTI PRIHVATAM ODBIJAM